PROFFSAVIATION LYHYESTI

ProffsAviation on suomalainen yritys, jonka tehtävänä on etsiä, kouluttaa ja välittää matkustamohenkilökuntaa lentoyhtiöiden käyttöön.

ProffsAviation on alan ensimmäinen suomalainen yksityinen yritys, ja sen toiminta pohjautuu perustajansa pitkälliseen lentoalan kokemukseen.

ProffsAviationin peruskoulutusohjelma on ollut Suomen Ilmailuhallinnon hyväksymä (TRAFI) ja se on täyttänyt kaikki alalle annetut viranomaismääräykset (Part-CC ja OPS 1.1005). ProffsAviationin peruskoulutuksen saaneet ovat pystyneet toimimaan lentoyhtiössä matkustamohenkilökuntana - konetyyppikohtaisesta koulutuksesta huolehtii jokainen lentoyhtiö itse. 

01.01.2017 alkaen ProffsAviation perehdyttää ja valmistelee ehdokasta operaattorin Part-CC kurssia varten (Pre-initial cabin crew course).

Kurssille voi hakea täyttämällä hakemuskaavakkeen (Word dokumentti tai PDF), ja lähettämällä sen sähköpostitse osoitteeseen:

Hakijat, jotka täyttävät minimivaatimukset, kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun.

Mikäli sinulla jo on alan peruskoulutus tai haluat työskennellä lentoemäntänä/stuerttina ja haluat rekisteröityä ProffsAviationin henkilökunnan välityspalveluun, voit täyttää rekisteröitymiskaavakkeen.

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

ProffsAviation pidättää oikeuden olla kommentoimatta hakemuksia tai
valintaperusteita. Lähetettyjä hakemuksia tai kuvia ei palauteta.

 

 
© ProffsAviation Ab 2008 All rights reserved. Website by Oivamedia